آنفولانزا یا آنفلوانزا Fundamentals Explained
آنفولانزا یا آنفلوانزا Fundamentals Explained
Blog Article
افرادی که ۶ هفته پس از تزریق واکسن به سندرم گیلن باره دچار میشوند.
ابتلا به ویروس آنفولانزا از طریق تنفس ذرات و قطرات تنفسی
هنگام ابتلا به بیماری شبه آنفولانزا حتما باید به پزشک مراجعه کنید در غیر این صورت لازم است که به مدت ۲۴ هفته (در صورت شدید بودن بیماری) در خانه استراحت نمایید.
آنفولانزا بیماری جدیتری است که در برخی مواقع میتواند حتی کشنده باشد. ازاینرو شناخت علائم بیماری آنفولانزا ضرورت دارد. در این مقاله به بررسی شایعترین علائم آنفولانزا و راههای پیشگیری و درمان آن میپردازیم.
پزشکان با انجام آزمایشات و مطالعات بالینی روی بدن افراد و بررسی بیماریهای زمینههای فرد، بهترین برنامهی غذایی را برای فرد گردآوردی کرده و ارائه میکنند.
لازم به ذکر است که دریافت واکسن آنفولانزا در ماه آذر نیز ایراد و مشکلی در روند درمان ایجاد نمیکند اما بهتر است برای دریافت واکسن آنفولانزا زودتر اقدام کنید.
از آنجا که با شروع فصل پاییز و ماه مهر، آمار ابتلا به ویروس آنفولانزا افزایش میباید و تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد، بهترین زمان برای دریافت واکسن آنفولانزا ماه مهر و آبان میباشد.
پزشکان توصیه میکنند تمام افراد بزرگتر از ۶ ماه واکسن آنفولانزا را دریافت حلیم برای آنفولانزا خوبه کنند. تزریق این واکسن برای افرادی که در گروه پرخطر قرار دارند ضروری است، از جمله:
استفاده از آب برنج میباشد؛ فیبر موجود در برنج میتواند در درمان بیماری آنفولانزای معده نقش مهمی را ایفا نماید.
آنفولانزا بهشدت مسری است و بهراحتی از فردی به فرد دیگر منتقل میشود. بهترین روش پیشگیری از آنفولانزا تزریق سالانهی واکسن آنفولانزا است.
این بیماری عموما در ۵ روز اول میتواند منتقل شود اما در صورتی که بیماری شدید باشد ممکن است برای مدت طولانی بتواند به بدن افراد دیگر سرایت نماید.
عوارض و تاثیرات واکسن آنفولانزا در کودکان و بزرگسالان متفاوت است. در ادامهی مقاله به بررسی عوارض جانی این واکسن میپردازیم:
ویروس آنفولانزا هر سال دستخوش تغییرات آنتیژنی میشود؛ بنابراین، واکسنهای آنفولانزا هر ساله بر اساس ویروسهای آنفولانزا که در سال قبل شایعترین بودند، تولید میشوند.
در صورتی که سوال شما تخصصی هست و به دنبال نظر پزشک متخصص هستید، به بخش مشاوره آنلاین پزشکی مراجعه کنید.